Tips – årets julbord

Årets julbord 2019

Under denna tid på året är det en otrolig hets inför årets julbord. Vart ska vi vara? Vilka ska äta? Hur många ska boka? Det kan vara en djungel för många att ens förstå hur man börjar när det gäller uppsökandet av vart man vill befinna sig. Vi ska försöka att hjälpa dig med att räta ut alla klurigheter.

Besök Stortorgskällaren i Gamla Stan

En stark rekommendation gällande vart årets julbord bör hållas, är Stortorgskällaren i Gamla Stan i Stockholm. Här är det Plura Jonson som styrt vid spisen och serverar fantastisk julmat med en underbar meny. Stortorgskällaren erbjuder en blandning av gamla, traditionella favoriter med nya modernare tillskott. En annan fantastisk sak är läget, då den välkända julmarknaden på Stortorget ligger precis intill. Låter det inte väldans trevligt så säg, att besöka den ljuvliga julmarknaden på Stortorget i Gamla Stan för att avsluta med en underbar julmiddag – eller jullunch för den delen- med utsökt mat och dryck. Med andra ord så är det en garanti att ha en fantastisk upplevelse vid ett besök på Stortorgskällaren i Stockholm. Detta julbord har en festlig stämning som passar allt från familjer till ett stort kompisgäng!

Vänta inte med att boka

Som svar på det när du borde boka – boka på en gång! Oavsett om det gäller för jobbet eller kompisgänget. Julborden i Stockholm bokas upp i en extrem fart, och speciellt mycket plats tas av de kunder som önskar julbord med kollegor då det kan bli en hel drös av människor.

Perfekt passande oavsett sällskap

Svar på vilka som ska boka ett julbord är enkelt: det är något som passar alla. Många företag har som en tradition varje år att bjuda sina anställda på en trevlig julmiddag för att få in en härlig, mysig och sentimental julstämning på jobbet. Däremot har det visat sig att det blir allt vanligare att vilja tillsammans med kompisarna ha ett härligt julfirande, någonting som för några år sen inte var lika vanligt. Även du som vill ta med familjen på en underbar julbuffé för att fira in julen på bästa sätt kan ta med familjen, eller släkten, på ett magiskt julbord som garanterat kommer uppskattas av alla åldrar. Stortorgskällaren är platsen som fungerar just för alla sällskap!