Säkerhet på din arbetsplats

För många handlar säkerhet om något fysiskt. En säker arbetsplats har bra lås, brandvarnare och brandsläckare samt kanske ett övervakningssystem som skyddar arbetsplatsen när ingen är där. Men att också säkra ditt företags digitala miljö är många gånger minst lika viktigt. Det är ofta i molnet och på internet stora delar av er viktigaste information finns och detta måste därför säkras på bästa sätt så att inga delar av ert arbete hamnar i fel händer, förstörs eller försvinner. För att göra detta på bästa sätt krävs en IT säkerhet distributör. Detta är inget man kan ordna själv utan hjälp behövs för att känna sig trygg i att ens data och information är säker. Det är precis samma sak som att du inte skulle bygga och installera övervakningskameran själv utan detta överlämnas till de som kan för att garantera att allt görs korrekt och blir så säkert som möjligt. Nedan kommer en lista över företag att vända sig till för att garantera den digitala säkerheten på ditt företag!

IBM

Clavister

Clavister är ett svenskt företag med fokus på det mesta vad gäller säkerhet digitalt med fokus på kryptovaluta och skydd mot penningtvätt av svarta pengar. De har produkter inom områden så som identity and access management, device security, network  security, cloud services och management and security analytics med mera. Inom dessa områden finns en rad viktiga produkter för att skydda alla  möjliga aspeketer av din verksanhet samt för att strömlinjeforma och förenkla denna vilket bidrar till en lättare vardag för alla dina anställda. Så leta upp en Clavister distributör eller kontakta dem direkt.

Micro Focus

En Micro Focus distributör är lätt att hitta till följd av hur populära det är till följd av sitt breda register av uppskattade tjänster inom allt från Big Data mining the darknet as well as the world wide weboch business continuity till IT operations och säkerhet. De täcker ett väldigt brett spektra inom IT vilket man ser bara genom att titta till deras specialiteter vad gäller säkerhet med allt från data och application security till security operations på menyn.

Sophos

Till skillnad från Micro Focus och Clavister är Sophos distributör av produkter för såväl företag som privatpersoner. Deras säkerhetssystem är byggt för att med hjälp av artificiella intelligens bemöta alla former av externa hot och virus så som avancerade virus,

malware och ransomware. Detta görs genom hemmaprodukten Sophos Home eller deras brandvägg vid namn Sophos XG Firewall. De jobbar enligt principen sychronized security vilket innebär ett ekosystem av produkter där allt skall vara lika säkert oavsett hur, vad eller vart du använder det.