Konferens i hjärtat av Stockholm?

Söker ert företag en självklar mötesplats för konferens, fest eller evenemang? Vill ni dessutom få förstklassig hjälp med att anordna ett lyckat och genomtänkt arrangemang från start till mål? Sheraton Hotel Stockholm, som ligger centralt i huvudstaden, hjälper er in i minsta detalj.

Konferenslokaler Stockholm
Alldeles intill vattnet vid Riddarfjärden med utsikt över både Gamla Stan och det vackra stadshuset hittar ni Sheraton Hotel Stockholm. Där får ni hjälp med att anordna alla typer av företagsevenemang i en av stadens mest flexibla mötes- och konferensvåningar. Hotellet ordnar inte bara konferenser utan alla typer av tillställningar efter era önskemål och behov. Cocktailmingel, mässor, banketter, styrelsemöten, underhållning, fester och mycket mer.

Mötesrum Stockholm

Möte för ett tiotal personer eller gala för hundratals gäster – på Sheraton Hotel Stockholm nära plattan eller Sergels Torg finns förstklassiga lösningar för företag i alla storlekar. Hotellet har 15 fina mötesrum, flera med vacker utsikt över Mälarens glittrande vatten.

Hotell Stockholm
Efter en heldag med jobb kan det vara skönt att dra sig undan och koppla av för sig själv. För långväga gäster finns en mängd komfortabla övernattningsrum. Hotellet har 465 rum, 28 sviter och en presidentsvit – alla med hög standard.

Kunniga mötesexperter

Att hålla i ett företagsevenemang kräver mycket jobb. Varför inte lämna över arbetet med planering och organisering till en extern aktör? På Sheraton Hotel Stockholm finns så kallade Starmeeting Concierger, kunniga personer som ser till att allt flyter på för att ert evenemang ska bli så lyckat som möjligt.

Stockholm parkering

Att parkera mitt i en storstad är inte alltid så lätt, därför har Sheraton Hotel Stockholm ett stort garage med hela 200 platser. Parkeringen är belägen under hotellet och en plats kostar 400 kronor per dygn.  Garaget är öppet mellan 05.00 och 01.00 men bilarna kan såklart köra ut dygnet runt. Vid behov kan gästerna få hjälp med både parkering och upphämtning av sina bilar.

Andra fördelar? Hotellet arbetar ständigt på att värna om vår miljö och erbjuder därför hållbara möten i Svanen-certifierade lokaler. Vill ni hålla presentationer erbjuder hotellet högteknologiska lösningar som matchar era behov. Dessutom erbjuds personliga webbsidor som är anpassade för företagets eller gruppens specifika evenemang.

This entry was posted in hotell.