Bästa hotellet nära Dramaten

Nära Dramaten i Stockholm ligger klassiska Hotel Diplomat, tillgängligt beläget på Strandvägen i Stockholm centrum, hotellet erbjuder en stilfull och elegant hotellupplevelse med tidlöst unik känsla i byggnaden från tidigt 1900-tal. Med grann utsikt över Stockholms vatten, och nära till Djurgården, Stureplan och Karlaplan, är Hotel Diplomat en perfekt utgångspunkt för att hitta i Stockholm – särskilt om du vill besöka områdena kring Östermalm. Här finns det vackra parker att promenera i och passar alltså utmärkt för resenärer som tycker om lite frisk luft, parker och njuta av att se människor vandra runt i förbigående.

Hotellet grundades år 1966 av familjen Malmström och de har ägt fastigheten sedan dess. Merparten av de gäster som bokar in sig på detta hotell är från andra länder även om det händer att svenska hotellgäster råkar hamna här också.

Från hotellet har du en fantastisk utsikt över Nybroviken. Här erbjuds en restaurang med sommarterrass, och som gäst har du fri tillgång till hotellets spa. Wi-Fi är gratis.

Andra hotell som är riktigt bra och som är belägna mitt i Stockholm: Sheraton och Clarion Sign