Vad ska man göra i Stockholm?

I stora staden finns mycket att göra, det vill jag lova. Här kan man gå på museum, äta gott, bo på lyxiga hotell eller gå på makalösa ravefester. Vad du väljer att göra när du är i Stockholm är ju helt upp till, det kan inte jag bestämma åt dig.

Se vilken fin stadsbild Stockholm här!

stockholm

Stockholm är enligt mitt tycke vackrast just på sommaren, när solen skiner och folk inte har på sig tjocka vinterjackor. Då kan man sitta på någon härlig uteservering och njuta av solen som skiner och kanske dricka en öl på terrassen eller ta en bit mat.

Men det finns ju även de som tycker att Stockholm är fint vintertid trots att det kan vara lite kallt ute vid den kalla årstiden när det inte är sommar så att säga.

Tåg, buss eller bil?

För att komma till Stockholm kan du antingen åka tåg, flyga åka buss eller varför inte åka bil – såvida du inte är miljöaktivist då, då kanske du inte diggar att åka bil utan hellre väljer att åka någon slags kollektivtrafik som tåg. Själv diggar jag att åka tåg.

Så hur många gånger har jag varit i Stockholm? Ja det kan man fråga sig. Iallafall inte tillräckligt många, jag brukar åka dit ibland när jag ska ta flyget vidare från Arlanda eller om jag har något annat ärende som är mer eller mindre viktigt. Tidigare bodde jag alltid på Clarion-hotellen men nu tycker jag att det är roliga att byta och variera hotellvistelserna med andra hotell – det finns ju så många i Stockholm.

Kungen bor i Stockholm

Annars är Stockholm också Sveriges största stad, här bor ju kungen sägs det och vill man se kungen så blir man ofta besviken, om man nu tycker att det skulle vara något att se. Vill man se slottet går det ju för det ligger i Gamla Stan.

Det händer allt möjligt i Stockholm, spännande saker.

Nu vet jag inte hur många som bor i Stockholm men det är fullt på gatorna på alla sommarhelger, iallafall i stan – ute i förorterna kanske det är lite lugnare men dit har jag inte vågat mig ut.

Save