Så ordnar du bröllopet

Har du förlovat dig och ordnat ringen från guldfynd, men inte riktigt säker på hur du ska greja bröllopet? Grattis till förlovningen och vi kan säga till dig att lugna ner dig för vi hjälper dig. Det jobbigaste är redan gjort – förlovningsringen. Jag hade jätte problem med att välja ring, men tillslut fick jag hjälp av min svägerska. Nu var det faktiskt bröllopet vi skulle skriva om och ge tips för hur du bäst klarar det.

Stressa inte

Lättare sagt än gjort, men det är viktigt att påminna sig om. Även om det inte blir som du tänkt dig är det viktigaste att du faktiskt ska få gifta dig med den du älskar. Detta ska vara en magisk upplevelse, passa på att njuta under tiden till bröllopet.

Håll det simpelt

Är du en person som stressar upp sig över precis allt? Då kanske du ska hålla det till ett väldigt simpelt bröllop utan extravaganta saker som riskerar att bli fel.

Anlita ett proffs

Många väljer faktiskt att anlita proffs för att slippa stressen själv. Bröllopsfixaren kommer att hålla en intervjuv med dig och din partner så att hen får en bättre bild hur ni vill ha ert drömbröllop. Detta kostar såklart lite extra, men med hjälp av en bröllopskoordinator kommer du att få hjälp av någon som har stor erfarenhet av att planera bröllop.

This entry was posted in tips.