Julklappstips

Igår var det många som trodde att det var första advent, men så var inte fallet. Första advent är nästa Söndag, den 2a December. Julen närmar sig med stormsteg och det är därför hög tid att tänka på vad man ska köpa i presenter till nära och kära. Efter jobbet är det många som går på julbord eller andra saker och kanske inte riktigt har tid att gå i butiker för att göra shoppingen därför tänkte vi göra en lista på julklappar du kan köpa online.

Mobiltelefon

Har du barn som börjar bli äldre kan det vara läge att skaffa en mobiltelefon i julklapp, det finns billiga och prisvärda modeller som kör Android. Dessa fungerar utmärkt till dina barns favoritspel.

Elcykel

Elcykeln har blivit en riktig snackis och det går rykten om att den kommer bli årets julklapp. Just nu får du bidrag från staten med 25% av beloppet upp till 10000kr. Detta är super generöst och kommer hjälpa att öka försäljningen av elcyklar. Det finns väldigt många sidor på nätet som säljer elcyklar.

Upplevelse (escape room)

Detta är super kul att göra tillsammans med någon. Du blir inlåst i ett rum under en timme och du ska försöka komma ut genom att lösa ett problem. I rummet finns det ledtrådar som du kommer behöva använda dig av. För mer tips påm upplevelser läs mer på denna bloggen.

Underkläder

En klassiker att köpa i julklapp är underkläder. Du kan köpa strumpor, underställ, pyjamas, trosor eller kalsonger. Många tycker det är tråkigt att lägga pengar på och därför kan det v ara en bra present att ge bort.

Slowcooker

Slowcooker är grymt sättt att tillreda mat på, du lägger ner allt i en gryta och sen får de stå och bli klart. En perfekt julklapp till den matintresserade.

Presentkort

Klassiker att få, men lite opersonligt. Du behöver inte köpa presentkort på någon specifik affär då många shopping centrum erbjuder presentkort på alla affärer som ligger där. Du kan köpa presentkort på allt från shoppinggallerier till nyblivna föräldrar som behöver barnkläder

This entry was posted in tips.