Hitta julstämningen i Stockholm

Ännu är det oktober men veckorna bara rinner iväg och snart är det jul. För många innebär julen stress, man ska köpa presenter, rodda med julmat och styra upp ledigheten så att man får maximalt med lediga dagar. Om du känner för att komma bort från jul stressen och hitta julstämningen kan du boka ett hotell i Stockholm. Sheraton är ett hotell som ligger väldigt centralt i Stockholm mitt på Vasagatan. Vi rekommenderar Sheraton då de ligger så centralt och har ett stort serviceutbud. Det finns många julbord i Stockholm, du hittar det även på Sheraton.

Maxa julstämningen i Stockholm

För att hitta julstämningen kan du först börja med att kolla din klassiska julskyltningen på NK, den invigs en vecka före första advent. Varje år är det ett nytt tema på skyltningen. Förutom julskyltningen kan du handla julklappar där. Du hittar oftast lite exklusivare märken på NK. Mittemot hittar du Gallerian som är en stor shopping galleria där du hittar de flesta affärer. Känner du för att fly från city pulsen kan du ta pendeltåget till Solna station och gå till Mall of Scandinavia. Mall of Scandinavia, eller MOS är norra Europas största shoppingcenter och du hittar de mesta som du kan tänka dig vilja köpa inför julen.

Koppla av på SPA

Känner du för att bara koppla av och släppa allt som har med julen att göra kan du ta en dag på centralbadet, en liten promenad ifrån ditt hotell. På centralbadet hittar du diverse behandlingar, bastu, olika typer av bad, gym och en väldigt bra restaurang. Förutom detta finner du en väldigt trevlig och avslappnad stämning.