Börja planera julledigheten

Tänk att vi redan är inne i December. Det här året har verkligen gått jätte snabbt, har du inte tagit ut någon semester i år kan det vara skönt att göra det under julen.

Boka en resa till ett exotiskt resemål

Gör något du aldrig gjort förut och boka en resa till något exotiskt resemål. Afrikaresor är ett företag som är specialiserat på resor till Afrika, Indiska Oceanen, Mellanöstern, Central Amerika och andra exotiska resemål.

elephant-1067474_1920Ta tag i träningen

Känner du att ekonomin är tight under julen kanske du kan fokusera på dig själv. Är du intresserad av träning kanske du kan ta tag i den och börja under julledigheten. Känner du att du inte riktigt har koll på gymmet kan du boka en personlig tränare eller kanske fråga en vän som tränar om hen kan visa den runt på gymmet.

Res inom Sverige

Nya Yasuragi öppnar 1a Januari, det är ett fantastiskt resmål om du bor i Stockholm och vill komma iväg på en avslappnad helg. När vi ändå är på ämnen res inom Sverige finns det mindre skidorter du kan besöka, som t.ex romme alpin som erbjuder bra skidåkning.

Vila

December brukar vara en ganska hektisk månad för många då de brukar vara ”slut spurten” på året där de flesta har en massa deadlines. Ta tillfället i akt och vila upp dig under julledigheten.